Bobike får det bättre

Bobike får det bättre

Publicerad

Komponenttillverkaren Shimano Europe inleder ett samarbete med det holländska företaget Bobike. Avsikten är att förbättra försäljningen av Bobikes produkter ibland annat Sverige, Finland och Norge.

Det holländska företaget Bobike har specialiserat sig på barnstolar för cykling och andra tillbehör såsom hjälmar och lås. Företagets nisch är "familjecykling" och Bobike ser en växande potential för sina produkter speciellt i Sverige, Finland och Norge samt Polen och Frankrike. Med hjälp av Shimano Europé Bike Holdings försäljnings och distributionsapparat kan Bobick når fler butiker och konsumenter i de aktuella länderna. Samarbetsavtalet undertecknades under Eurobike-mässan i Tyskland.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206