Förändringar hos Jofrab TWS – byter namn, förbättrar sajten och utökar utbudet

Jofrab TWS blir Hoj TWS. Och i samband med detta lanseras en ny hemsida.

Jofrab TWS blir Hoj TWS. Anledningen är att Jofrab Skog & Trädgård, som sedan åtta år tillbaka ägs av tyska Ratioparts GmbH, nu ska hantera sina leveranser från sitt centrallager i Tyskland. De tar då med sig namnet Jofrab vilket innebär att Hoj TWS har bildats. Företaget försäkrar dock kunder om att de ”fortsätter leverera snabbt och säkert från vårt breda sortiment för tvåhjulingar precis som vanligt”.

Som en stor del av förändringen lanseras nu nya e-handelssajten Hoj.se. Tanken är att man via hemsidan skapar en central knutpunkt för information, produkter och tjänster inom cykel, moped, MC, MX och verkstadsutrustning. Dessutom lanseras en återförsäljarportal.
”Denna förändring och nya grafiska profil är en milstolpe för oss på HOJ TWS men även om mycket blir nytt och förbättrat, så behåller vi det som varit våra kärnvärden sedan vi grundades 1978”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

”Vi har ett enormt brett sortiment med över 50 000 olika aktiva artiklar på vårt lager i Tranås. Vi har satsat på lagerutrustning och systemstöd som gör att vi kan leverera hela 96 procent av de order vi får före kl. 18 samma dag, måndag till och med lördag, vilket gör att du som återförsäljare alltid kan leverera förstklassig service till dina kunder.”

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="33083" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]