Ny Victorinox Ranger 55 i begränsad upplaga

För den knivgalne kommer här en minst sagt intressant nyhet. Victorinox lanserar en version av sin Range 55-modell med damaskusstål.

Knivgalen? Då har Victorinox kniven för dig.
Nu lanserar de nämligen sin Ranger 55 i en unik version, exklusivt till årets kollektion. Totalt kommer endast 7 000 exemplar att skapas och alla knivar har ett individuellt nummer för att förstärka både värde och unik-het.

Men det är förstås inte bara en numrering som gör nya Ranger 55-kniven unik. Det som också lockar till konsumtion är att knivbladet är skapat av Damasteel, ett material som ger exceptionell motståndskraft. Bladen består av 320 lager och är arrangerade för att ge ett djärvt och unikt mönster som kallas ”dense twist”. Bladets stål har en hårdhet på 60 HRC.

Handtagen är skapade av högkvalitativ Micarta och kommer i en ljusbeige färg. Ikoniska fällkniven är skapad för att passa i de flesta miljöer – om det är så att du vill använda den till vardags, i skogen, till sjöss eller i verkstaden. Tanken är att den ska vara pålitlig år efter år.

Kniven levereras i en presentask och det högkvalitativa utförandet är skapat för att imponera, vilket gör den till en perfekt gåva för kniventusiaster och samlare.

Priset då? 5 500 kronor. Så gåvan är väl kanske inte till någon som har namnsdag…

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.