Nytt svenskt bambuunderställ

Svenskt med bambu och viskos. Detta tillsammans med smarta material skapar ett riktigt välfungerande underställ.

Svenska Life Wear har tagit fram ett nytt underställ i bambu. Målet med produkten är att göra det enklare för idrottare under träning och andra högintensiva aktiviteter.

Life Wear har skapat en materialmix som blandar viskos och bambu med tekniska materialet Coolmax. Resultatet blir ett underställ med mjuk och följsam komfort, kombinerat med väsentligt förbättrade egenskaper för fukttransport och med med snabbare torktid. Företagets eget bambu är ekologiskt odlat.
För ytterligare förbättrad ventilation är Pro Sport-ställen kanalstickade. De har också ett rejält meshparti på ryggen samt vid armhålorna. Även byxorna kommer med meshpartier.

Life Wear ägs av Wiges AB och Life Wear skriver i ett pressmeddelande att de bedriver ett innovativt och hållbarhetsinriktat arbete. Life Wear Pro Sport finns för damer och herrar och cirkapris ligger på 899 kronor per set. Försäljningen sker i sportfackhandeln och på företagets egen hemsida.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30200" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]