Therabody inleder samarbete med Malmö FF

Therabody har skapat ett återhämtningsrum för Malmö FF, fullproppad med deras produkter.

Malmö FF, en av Sveriges största fotbollsklubbar, har inlett ett samarbete med Therabody. Som en del av samarbetet kommer Therabody att förse laget med alla möjliga typer av produkter och sin expertis i sitt eget Recovery Room.
”Vi är exalterade över att bli partner med Malmö FF, en klubb med så rik historia. Therabodys uppdrag är att hjälpa människor att må bättre, och vi tror att våra produkter kan vara värdefullt för atleter som vill vara på topp, säger Malin Sörensen”, Marketing Lead på RLVNT Distribution för Therabody.

Som en del av samarbetet kommer Malmö FF att ha tillgång till Therabodys hela sortiment av masageprodukter, däribland Theragun-serien, RecoveryAir och Therabody-appen.
”Vi är väldigt glada över samarbetet med RLVNT och Therabody för den här säsongen. Som vårprimära återhämtningspartner, ger RLVNT oss med sin plattform för att ge ett brett sortiment av återhämtningsprodukter både under bortamatcher och här på arenan. Det är viktigt att vi har möjligheten att se över alla enskilda behov för våra atleter. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete för en tid framöver”, säger Mark Piros-Read, Head of Physical Performance hös Malmö FF.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30087" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]