Spektrum och Local Rule skapar glasögon

Solglasögon är en självklarhet på golfbanan. Dels blir ögonen mindre trötta i solljuset och dels ser man konturer bättre vilket gör spelet enklare. Nu har två svenska företag inom varsitt skrå sammanstrålat.

Nya svenska golfvarumärket, Local Rule, har tillsammans med Spektrum skapat nya glasögon. Blankster, som modellen heter, är extremt lätt och ska erbjuda golfare en behaglig stund i solen. Modellen är strömlinjeformad för bästa komfort och linsen är skapad på ett sådant sätt att den blockar skadande solstrålar innan de når fram till ögonen.

Glasögonen är skapad på så sätt att de ska sitta nära ansiktet och vara omslutande, för att man ska kunna svinga med kraft utan oro för att tappa dem. Glasögonen är byggda i Italien och kommer med ett hårt fodral samt en påse.

I samband med kollektionen har de båda varumärkena också skapat en handduk till golfbagen för klubbtvätt längs banans fairways.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29802" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]