Spektrum Sports prisas för sin Bunner – ”En otrolig ära”

Med en innovativ design och biobaserade material sticker Spektum Sports Bunner-hjälm ut. Nu prisas den som "Best of the Best" i Red Dot Award.

Svenska Spektrum Sports meddelat att deras skidhjälm, Bunner, har vunnit priset Red Dot Award: Best of the Best” i produktdesignkategorin. Priset delas ut till produkter med banbrytande design och är det finaste av priser som Red Dot delar ut.

Bunner-hjälmen sticker ut som en ”game-changer” i industrin, menar Spektrum Sports via ett pressmeddelande. Detta efter ett gediget forskningsarbete och en utveckling genomförd på de jämtländska bergen.
Hjälmen är skapad av biobaserade material, vilket reducerar fotavtrycket vid tillverkning, samtidigt som Bunner ger ett skydd i världsklass.
– Det är en otrolig ära att motta Red Dot Award: Best of the Best för vår Bunner-hjälm. Det här priset highlightar vår dedikation för att pusha gränser när det kommer till design, teknologi och hållbarhet. Bunner visar vårt engagemang för att förse atleter och outdoorentusiaster med högpresterande utrustning som inte bara förstärker deras upplevelse, men också fortsätter att skydda vår planet, säger Andreas Nilemo, vd för Spektrum Sports.