Therabody skapar vibrerande sleeve

För atleter och entusiaster som tränar hårt finns nu en ny produkt för att lindra smärta och förkorta återhämtningen. Therabody har nu lanserat vibrerande sleeves.

Therabody har skapat en helt ny produkt för löpare. Företaget har nu tillverkat en slags kompressions-sleeve till vaderna med vibration. De själva kallar produkten Therabody RecoveryPulse och produkten kan användas på både ben och armar för att muskler ska återhämta sig snabbare.
– Vi är exalterade över att expandera vårt eget utbud och ge vår expertis inom wellness ännu större spridning. Theragun RecoveryPulse är den perfekta kombinationen för komfort och funktion, för att tillföra kompression och vibration och hjälpa atleter och fitnessentusiaster att återgå till sin bästa form, säger Malin Sörensen, Marketing Lead på RLVNT Distribution.

Sleeven är skapad i ett mjukt material som andas och sitter tight mot huden, vilket ger kompression för att reducera träningsvärk och stelhet efter träning. Tyget har fem inbyggda vibrationsmönster, dessa i tre olika intensitetsnivåer, för att skydda specifika områden på benen och förenkla blodflödet.
– Vi tror att RecoveryPulse Arm and Calf sleeve kommer revolutionera sättet atleter och fitnessentusaister återhämtar sig efter träning, vi är säkra på att våra kunder kommer älska produkten och fördelarna den ger.

Sleevesen från Therabody kommer vara tillgänglig till köp via utvalda retailers i Norden.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29584" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]