Flowlife utsett till Gasellföretag

Det går bra nu. Flowlife fortsätter att öka sin omsättning för tredje året i rad och har därmed utsetts till ett Gasellföretag.

Flowlife växer så det knakar. Företaget som bland annat gör massagepistoler har på grund av detta utsetts till ett Gasellföretag av Dagens Industri. För att föra detta måste ett företag växa organiskt och inte genom förvärv eller fusioner, samtidigt som man ökat sin omsättning tre år i rad.
– Vi är oerhört glada och stolta över att vår strategi gällande hur man har hand om kunder har gått hand i hand med vår tillväxt. Vi på Flowlife tror att vårt sätt också är framtidens sätt att ha hand om kunder via e-handel och tycker att Gasell-utmärkelsen är ett kvitto på att vårt hårda jobb gett resultat, säger Lucas Wasniewski, vd på Flowlife, i ett pressmeddelande.

Förhoppningen hos Flowlife är att man kan fortsätta vara ett Gasellföretag framgent. Detta då man nu sätter kurs mot en internationell marknad. Ett tydligt teecken på detta är hemsidans domän, som nu slutar på ”.com” istället för ”.se”.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="2502" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]