Orage återvänder till Europa

Kanadensiska Orage återvänder till Europa efter ett antal år utanför kontinenten. Montreal-baserade bolaget siktar på att åter klä Europas skidåkare.

Orage meddelar att de återvänder till Europa. Varumärket, som själva anser sig vara för tre olika säsonger, säger i ett pressmeddelande:
– Vi är exalterade över att ta Orage tillbaka till Europa som en aktiv lädare inom skidklädsel då vi expanderar över hela kontinenten.

Eriv D’Anjou är vd för bolaget som grundades i Montreal i slutet på 80-talet. Han säger att det är viktigt att bibehålla sin egen kultur och DNA vid den här typen av förändring.
– Med hjälp av våra europeiska återförsäljare ska vi accelerera tillväxten i regionen samtidigt som vi respekterar våra egna grundvärden. 

Orage skriver i sitt pressmeddelande att de ska ge Europa deras distinkta kanadensiska produktlinje som suddar ut gränsen mellan mode och funktion. Vad en ”distinkt kanadensisk produktlinje” är har Sportfack inte kunnat lista ut.

Men en sak som är säker är att Orage lägger vikt vid att vara sanna mot sig själva, även om de åter ska ge sig in i en marknad på andra sidan Atlanten.

I pressmeddelandet skriver Orage att man kommer finnas i Kaisers skidbod i Sälen. Samt att man nu arbetar för att finnas i flera svenska nyckelbutiker för skidkläder, samt i några e-handelsbutiker runtom i Europa.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="2506" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]