Fiskgjusen har hittat ett bo

Amerikanska ryggsäcksspecialisten Osprey har valt sin svenska agent. Osprey (fiskgjuse på svenska) kommer till en erfaren outdoorspecialist.

Osprey Europe Ltd. har funnits i drygt 10 år i den svenska sportbranschen. Nu har bolaget valt en svensk agent. Från och med den 1 januari kommer Roswi att sköta all försäljning och workshops på den svenska marknaden.

– Efter att i många år ha haft en god direktrelation till våra svenska kunder bestämde vi oss för att lämna över ansvaret för Ospreys försäljning och utbildning till Roswi-teamet. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, och vi vet att Roswi delar vår grundläggande syn på friluftsbranschen och vikten av professionell service, säger Rob Wylie, vd för Osprey Europe i ett pressmeddelande.

Roswi är självklart glada över förtroendet.

– Vi är väldigt glada över att lägga Osprey till vår portfölj av kvalitetsvarumärken. Osprey är redan ett mycket väletablerat varumärke i Sverige, vilket ger oss en fantastisk plattform för fortsatt tillväxt, säger Christopher Carlander, vd för Roswi.

Förutom Osprey arbetar Roswi även med Patagonia, Light My Fire, Katadyn och Nalgene.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.