I Like Bike växer

Cykeldistributören I Like Bike vidgar sitt sortiment. Nu distribuerar företaget också specialgjorda ryggsäckar för snowboardåkare och för skidguider.

Stockholmsbaserade I Like Bike har gjort sig kända för lite udda men coola cyklar, cykelprylar och tillbehör. Sedan tidigare har man varumärken som Sunn, Electra och Knog i sitt utbud. Från och med denna höst har I Like Bike inlett ett samarbete med det tyska företaget Evoc som tillverkar bland annat ryggsäckar för både moutainbikecyklister och snowboardåkare. I Like Bike presenterar nu Evocs Freeride-serie med specialdesignade ryggsäckar för dessa två målgrupper i Sverige. Det gemensamma för Freeride Trail och Freeride Pro är att de båda har inbyggda ryggplattor. De kan dessutom bytas ut med några enkla handgrepp om man kraschat och plattan deformerats. En annan egenskap de båda serierna har gemensamt är att de har inbyggt utrymme för en camelbak. Båda ryggsäckarna har också finurliga speciallösningar för förvaring av  bland annat cykelverktygen, goggles eller lavinspaden. För fjällguider finns dessutom en mer avancerad variant Freeride Guide som har ett antal specialfinesser. Det tyska varumärket har funnits i tre år och har redan en stabil ställning på hemmamarknaden i Tyskland. I Like Bike arbetar nu med lansera Freeride Pro-ryggsäcken för vintersäsongen och moutainbike-versionen, Freeride Trail  till kommande cykelsäsong.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="3971" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]