Uppgradering av Friedrichshafen

Ett givet samtalsämne under sportmässorna i tyska Friedrichshafen har alltid varit boendet. Trots att mässområdet årligen lockar hundratusentals besökare har hotellutbudet i staden varit klent. Nu ska det dock bli ändring. Bland annat byggs ett nytt fyrstjärnigt hotell i anslutning till flygplatsen och flera av de redan existerande hotellen är i färd med att utöka…

Ett givet samtalsämne under sportmässorna i tyska Friedrichshafen har alltid varit boendet. Trots att mässområdet årligen lockar hundratusentals besökare har hotellutbudet i staden varit klent.

Nu ska det dock bli ändring. Bland annat byggs ett nytt fyrstjärnigt hotell i anslutning till flygplatsen och flera av de redan existerande hotellen är i färd med att utöka antalet rum.

Men det är inte bara fler hotellrum som ska göra Friedrichshafen till en attraktivare mässtad. Till sommaren utökas antalet direktflyglinjer till Friedrichshafens flygplats och bussturerna till Zürichs flygplats ska bli tätare. Dessutom ska transporter inom staden och till närliggande städer, bli bättre.

Av: Magnus Reithner