Henri-Lloyd trampar igång

Henri-Lloyds seglarkläder är världskända. Skorna har man inte sett till lika mycket i Sverige. Hittills. Till våren 2008 kommer varumärket med hjälp av svenske distributören Sportmanship i spetsen att lansera de växande skokollektionerna på bred front. Som In store corner-lösningar eller i större format. – Vi har som målsättning att arbeta aktivt framåt och har…

Henri-Lloyds seglarkläder är världskända. Skorna har man inte sett till lika mycket i Sverige. Hittills. Till våren 2008 kommer varumärket med hjälp av svenske distributören Sportmanship i spetsen att lansera de växande skokollektionerna på bred front. Som In store corner-lösningar eller i större format.

– Vi har som målsättning att arbeta aktivt framåt och har under hösten öppnat en monobrand-butik hos NK i Göteborg. Liknande etableringar på ett par andra platser i Sverige är under planering, säger Sebastian Wedel, ansvarig för Henri Lloyd i Sverige, som tillsammans med försäljningschefen på Sportmanship Eric Elm kommer ska sälja in märket under våren.

Sebastian förklarar att Eric, med en bakgrund från Converse har bidragit med massor av skoerfarenhet, vilket nu kommer väl till pass för Henri-Lloyds expansionsplaner i Sverige.

Av: Mattias Björklund