Ny trio hos Roswi

Hårdvaruleverantören Roswi har plockat upp tre nya varumärken i portföljen. Det rör sig om Lowe Alpine, Asolo och Bodyglide. Lowe Alpine har amerikanskt ursprung och bjuder på ett brett utbud av ryggsäckar och konfektion för alpinister, MTB-cyklister, bergsklättrare och outdoorentusiaster. Asolo är en italiensk skoleverantör som tillverkar skor för vandring, alpin klättring och trailrunning men…

Hårdvaruleverantören Roswi har plockat upp tre nya varumärken i portföljen. Det rör sig om Lowe Alpine, Asolo och Bodyglide. Lowe Alpine har amerikanskt ursprung och bjuder på ett brett utbud av ryggsäckar och konfektion för alpinister, MTB-cyklister, bergsklättrare och outdoorentusiaster. Asolo är en italiensk skoleverantör som tillverkar skor för vandring, alpin klättring och trailrunning men även kraftigare vardagsskor. Bodyglide marknadsför stift som förebygger skavsår. Stiftet är tillverkat av växtvax utan oljebaserade ämnen vilket gör att hudens porer inte täpps till och hindrar svett från att tränga ut.

Av: Magnus Reithner

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.