Henke tar det kallt

Under Armour har skrivit kontrakt med Helsingborgs IF och blir därmed officiell leverantör av underställ till klubben. Kontraktet sträcker sig under en tvåårsperiod och innebär att Henrik Larsson och resten av spelarna i Helsingborgs IF nu spelar i Under Armour produkter. – Under Armour är ett kvalitetsmärke som utvecklats för aktiva idrottare. Produkterna kompletterar övrig…

Under Armour har skrivit kontrakt med Helsingborgs IF och blir därmed officiell leverantör av underställ till klubben. Kontraktet sträcker sig under en tvåårsperiod och innebär att Henrik Larsson och resten av spelarna i Helsingborgs IF nu spelar i Under Armour produkter.

– Under Armour är ett kvalitetsmärke som utvecklats för aktiva idrottare. Produkterna kompletterar övrig träningsutrustning och är bekväma för våra spelare i såväl varmt som kallt väder. Designen och funktionen är något som uppskattas av våra spelare i stor utsträckning, säger Rikard Nilsson, Marknadschef på Helsingborgs IF.

– Helsingborgs IF är en mycket ambitiös förening med stark historik som vi är nöjda och glada att få vara en del av, säger Ola Hultgren, sportchef på Under Armour i Sverige.

Av: Mattias Björklund