Skeppshult styr ensamt klassiskt varumärke

Sedan den första juni i år är Skeppshult ensam distributör av Brooks i Sverige. Det minst sagt klassiska varumärket (Brooks började tillverka sadlar 1866) är mest känd för sina genomarbetade sadlar och sadelväskor av hög kvalitet men tillverkar även många andra tillbehör och en del konfektion. – Vi stärker ytterligare vår profilering att jobba med…

Sedan den första juni i år är Skeppshult ensam distributör av Brooks i Sverige. Det minst sagt klassiska varumärket (Brooks började tillverka sadlar 1866)

är mest känd för sina genomarbetade sadlar och sadelväskor av hög kvalitet men tillverkar även många andra tillbehör och en del konfektion.

– Vi stärker ytterligare vår profilering att jobba med tunga varumärken genom att själva få förmånen att bearbeta hela svenska marknaden från Skeppshult. Brooks står för tradition, kvalitet och hantverkskunnande, begrepp som vi har lätt att ta till oss för att erbjuda marknaden ett av de mest kända varumärken som finns inom cykel. Cykelåterförsäljarna i Sverige har redan idag möjlighet att beställa stora delar av Brooks sadel och väsksortiment direkt från vårt lager men de kan räkna med att ha full tillgång till samtliga Brooksprodukter inom kort, säger Skeppshults vd Kjell Sture.

Av: Mattias Björklund

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="4318" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]