Brädbutik växer till sig

I mitten av april slogs portarna upp för en större Core-butik i Örebro. Med sina 300 kvadratmeter (inklusive lager) i två våningar blir butiken flera gånger större än den äldre shopen som dessutom nästan ligger vägg i vägg. – Med den nya butiken får vi möjligheter att visa en större bredd av varumärken som Nikita…

I mitten av april slogs portarna upp för en större Core-butik i Örebro. Med sina 300 kvadratmeter (inklusive lager) i två våningar blir butiken flera gånger större än den äldre shopen som dessutom nästan ligger vägg i vägg.

– Med den nya butiken får vi möjligheter att visa en större bredd av varumärken som Nikita och Element, säger Josabeth Bofeldt, butikschef på Core i Örebro.

Förutom dessa varumärken finns även kläder och hårdvara från DC Shoes, Blind och Powell i butiken. I ett rum där olika brädmodeller täcker väggarna kan skejtare hänga framför en rejäl platt-tv och kolla in favoritåkare.

Core delar butiken med Skate Out. Butiken har en mängd rum som bland annat rymmer kontor, konferenslokaler och showrooms i olika storlekar. Den gamla Corebutiken kommer att övertas av Skate Out och kommer att användas som bland annat showroom för kollektionsvisningar när kunder till Core/Skate Out hälsar på.

Av: Mattias Björklund