Ny produktchef för Trek

Tommy Lager blir ny produktchef för Trek på Duells, vilket alltså innebär att han tar över ansvaret för Trek, Gary Fisher, Mirraco och Bontrager efter Joakim Malm. Det skriver Duells i ett pressmeddelande. Tommy har sedan några år arbetat med tekniskt support för Duells cykelsortiment, med ett särskilt ansvar för Treks Nordic Line-cyklar. Han har…

Ny produktchef för Trek

Tommy Lager blir ny produktchef för Trek på Duells, vilket alltså innebär att han tar över ansvaret för Trek, Gary Fisher, Mirraco och Bontrager efter Joakim Malm. Det skriver Duells i ett pressmeddelande.

Tommy har sedan några år arbetat med tekniskt support för Duells cykelsortiment, med ett särskilt ansvar för Treks Nordic Line-cyklar. Han har innan dess lång erfarenhet från cykelbranschen, dels som cykelhandlare och dels som inblandad i Cykelmästarna. Att nu ta klivet till produktchefsrollen blir därför ett naturligt steg.

– Man får nästan nypa sig i armen, att få vara med nu när Trek börjar visa sina verkliga hästkrafter är oerhört spännande, det blir inte bättre än så här för en cykeltok, säger Tommy.

Duells har nyligen genomfört en liten omorganisation vilket innebär att alla produktchefstjänster placeras i Göteborg. Joakim Malm, som har funnits med ända sedan Duells började med Treks cyklar, är en inbiten Stockholmare och vill det förbli, och har därför valt att sluta. Han kommer att finnas kvar i bolaget till sista augusti, för att säkerställa en bra övergång och kontinuitet.

Av: Mattias Björklund