Team Sportia samarbetar med Dif Hockey

Team Sportia blir officiell leverantör av sportutrustning till Djurgården Hockey under de närmaste fyra säsongerna. Förhoppningen från Djurgårdens sida är att kedjan kommer att spela en viktig roll i klubbens strävan att öka publiksnittet samt bli marknadsledare inom svensk hockey. Team Sportia hoppas öka sina marknadsandelar inom hockey. – Vi ser en stor potential för…

Team Sportia blir officiell leverantör av sportutrustning till Djurgården Hockey under de närmaste fyra säsongerna. Förhoppningen från Djurgårdens sida är att kedjan kommer att spela en viktig roll i klubbens strävan att öka publiksnittet samt bli marknadsledare inom svensk hockey. Team Sportia hoppas öka sina marknadsandelar inom hockey.

– Vi ser en stor potential för hockey i Stockholm och vill självklart vara en aktiv aktör på den marknaden. Vi är idag en stark och kunnig aktör på hockeymarknaden och vi är övertygade om att vi med detta samarbete ytterligare flyttar fram våra positioner. Vi har en ambition att bli Sveriges kunnigaste hockeyleverantör, säger Team Sportias marknadschef Robert Kindstrand i ett pressmeddelande.

Team Sportia kommer även att ingå i ett marknadsråd tillsammans med Djurgården och Jofa/Rbk (också officiell leverantör till Djurgården hockey). Rådets uppgift blir att bevara och öka intresset för hockey i Stockholm.

Av: Magnus Reithner