Eurobike expanderar – ytterligare

Det verkar blir ett bra cykelår i år på flera sätt. I Tyskland bygger till exempel Eurobike ut för fullt. Mässan har, som Sportfack tidigare skrivit, fått ta till extra mässhallar för att få plats med alla modeller och tillbehör som ska visas i augusti.Och nu måste mässan i Friedrichshafen ta till ytterligare lokaler för…

Det verkar blir ett bra cykelår i år på flera sätt. I Tyskland bygger till exempel Eurobike ut för fullt. Mässan har, som Sportfack tidigare skrivit, fått ta till extra mässhallar för att få plats med alla modeller och tillbehör som ska visas i augusti.Och nu måste mässan i Friedrichshafen ta till ytterligare lokaler för att kunna rymma allt nytt i modellväg.

Därför har Eurobike hyrt in sig i den gamla zeppelinhangaren som ligger strax intill de ordinarie mässhallarna. Detta gör att Eurobike 2007 växer med ytterligare 4.000 kvadratmeter. I zeppelinhallen kommer framför allt utställare med fokus på city-, trekking- och elektriska cyklar att ställa ut.

Dessa 50 leverantörer har tidigare stått på väntelista för att om möjligt kunna medverka på Eurobike men kan alltså nu andas ut. De kommer att kunna medverka på Europas viktigaste cykelmässa.

Zeppelinhallslösningen är temporär i väntan på att mässan i Friedrichshafen byggs ut med ytterligare två mässhallar som ska stå klara hösten 2009.

Just nu är över 800 utställande företag anmälda till Eurobike 2007.

Av: Mattias Björklund

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="4186" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]