Premiär för Stadium Golf

Idagbytte anrika Edins i Ängelholm namn till Stadium Golf. Namnbytet är en del i Stadiums nya linje med specialbutiker, sedan tidigare finns Stadium Ski i Sälen och Åre. Det handlar dock om mer än bara ett namnbyte. Den nya butiken ska vara både modernare och tuffare än den gamla. I butiken finns till exempel fyra …

Premiär för Stadium Golf Läs mer

Idagbytte anrika Edins i Ängelholm namn till Stadium Golf. Namnbytet är en del i Stadiums nya linje med specialbutiker, sedan tidigare finns Stadium Ski i Sälen och Åre. Det handlar dock om mer än bara ett namnbyte. Den nya butiken ska vara både modernare och tuffare än den gamla.

I butiken finns till exempel fyra helt nya golfsimulatorer som ska användas för att kunderna ska kunna hitta rätt i klubbdjungeln. Dessutom finns självklart Edins kompetenta personal kvar för att ta hand om kunderna personligt.

– Vi vill öka chansen för alla golfare att bli ännu bättre genom att ge dem bästa möjliga förutsättningar att välja rätt utrustning, säger Rikard Blomstrand, ansvarig för Stadiums affärsområde Golf.

Förutom golfsimulatorer har butiken fått ny entré, ny inredning och ett bredare sortiment av kläder och skor. Planer finns på att öppna fler Stadium Golf i landet, men innan dess ska golfavdelningarna i de vanliga Stadiumbutikerna förstärkas och den första Stadium Golfbutiken utvärderas.

Av: Martin Willners