Go öppnar nytt i Skärholmen

Idag öppnar Go sin nya butik i Skärholmens Centrum, söder om Stockholm. Den tidigare butiken på 970 kvadratmeter har bytts mot en ombyggd lokal på 1.300 kvadratmeter strax intill Stadium. – Det här är mer hur en Go-butik ska se ut, säger vd Gert Wehinger till Sportfack. Butiken känns jättebra och den lever upp till…

Idag öppnar Go sin nya butik i Skärholmens Centrum, söder om Stockholm.

Den tidigare butiken på 970 kvadratmeter har bytts mot en ombyggd lokal på 1.300 kvadratmeter strax intill Stadium.

– Det här är mer hur en Go-butik ska se ut, säger vd Gert Wehinger till Sportfack. Butiken känns jättebra och den lever upp till det vi vill stå för som koncept.

Förutom att de nya lokalerna är mer ändamånsenliga för en sportbutik, den tidigare butiken bestod av två plan där det lägre entréplanet var svårhanterligt enligt Gert, är även interiören i den nya Skärholms-butiken mer utformad som Go-ledningen från början hade som mål.

– Nu är det rätt färger, rätt golv och även en ökad tydlighet i butikens olika avdelningar. Vi är nöjda med butiken och det har varit bra fart idag, säger Gert som även säger att han ser fram emot öppningen av en ny Go-butik i ”Skrapan” på Södermalm i augusti, där Skatteverket tidigare hade sitt huvudkontor.

Liksom övriga Go-butiker har Go Skärholmen separata avdelningar för Running, Indoor, Outdoor, Junior, Fashion samt ett par segment till beroende på säsong.

Av: Mattias Björklund

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="4140" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]