Intersport ny huvudsponsor till Hammarby

Intersport är tillbaka hos grönvitt när företaget blir ny huvudsponsor till Hammarby Fotboll och har tillsammans med Nike och Hammarby skrivit ett fyraårigt avtal. Parterna menar att avtalet är unikt i svensk fotboll då avtalet förhandlats fram direkt mellan tre parter. Det nya avtalet omfattar inte bara elitfotbollen utan hela Hammarby Fotbolls verksamhet. – Hammarby…

Intersport är tillbaka hos grönvitt när företaget blir ny huvudsponsor till Hammarby Fotboll och har tillsammans med Nike och Hammarby skrivit ett fyraårigt avtal. Parterna menar att avtalet är unikt i svensk fotboll då avtalet förhandlats fram direkt mellan tre parter.

Det nya avtalet omfattar inte bara elitfotbollen utan hela Hammarby Fotbolls verksamhet.

– Hammarby Fotboll är en fantastisk kanal för att föra fram vår fotbollssatsning i Stockholm och i hela Sverige, säger Fredrik Johanson, vd för Intersport.

– Vi räknar kallt med att öka försäljningen av våra produkter genom att vi får en kompletterande distribution via Intersports butiksnät. Merchandiseverksamheten är både en varumärkesfråga och en inkomstkälla för Hammarby Fotboll och den verksamheten kommer både Intersport och Nike att hjälpa oss att utveckla ytterligare, säger Patric Ljungström, marknadschef för Hammarby Fotboll AB.

Av: Mattias Björklund