Zlatans nya kläder

När svenska fotbollslandslaget springer in på Windsor Park i Belfast på onsdagkväll, är det inte bara Zlatan som är ny i laget för i år. Lagom till matchen mot Nordirland har nämligen Umbro tagit fram ett helt nytt matchställ för både herr- och damlandslaget. Nya matchtröjan innehåller Umbros nya Climate Control Technology med fibern Trilogy.…

Zlatans nya kläder

När svenska fotbollslandslaget springer in på Windsor Park i Belfast på onsdagkväll, är det inte bara Zlatan som är ny i laget för i år. Lagom till matchen mot Nordirland har nämligen Umbro tagit fram ett helt nytt matchställ för både herr- och damlandslaget.

Nya matchtröjan innehåller Umbros nya Climate Control Technology med fibern Trilogy. Den ska kontrollera att tröjan absorberar och transporterar svett samtidigt som den innehåller porer som hjälper till att reglera kroppstemperaturen.

Umbro har sponsrat samtliga svenska fotbollslandslag sedan 2003. I sponsorportföljen ingår förutom Sverige bland annat Nordirland, Norge, England och Irland.

Av: Magnus Reithner

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="4051" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]