Punkig golftidning till Sverige

Det uppmärksammade golfmagasinet Golfpunk har nått Sverige. Magasinet startades i England 2004 och har på kort tid blivit en favorit bland unga golfande brittiska män. Det är skräddarsytt för att nå ut till unga män mellan 17-40 år och kan sägas vara ett livsstilsmagasin för golfen med fokus på feature, mode, produkter och humor. Sedan…

Punkig golftidning till Sverige

Det uppmärksammade golfmagasinet Golfpunk har nått Sverige. Magasinet startades i England 2004 och har på kort tid blivit en favorit bland unga golfande brittiska män. Det är skräddarsytt för att nå ut till unga män mellan 17-40 år och kan sägas vara ett livsstilsmagasin för golfen med fokus på feature, mode, produkter och humor.

Sedan magasinet kom ut för första gången har det hunnit få flera utmärkelser, bland andra ”bästa nykomling”, ”bästa designade magasin” samt ”bästa varumärkesbyggare”. Succén har lett till att magasinet även har börjats ge ut i länder som Italien och Tyskland och den 27 mars är det premiär för den svenska versionen. Bakom utgivningen står förlaget FIT Publishing.

Av: Magnus Reithner