Sportfacks Olympiad: Curling

När träningsvärken lagt sig efter förra månadens badmintonpass var det dags för en riktig teknikgren – curling. I Sundbybergs fina curlinghall väntade en nypebblad is på fyra virriga tidningsmakare. Bambi på hal is hade bra koll jämfört med när Sportfacks kvartett fick på sig sina glidsulor. Lag Willners/Björklund gick snabbt upp i ledning med 6-0.…

När träningsvärken lagt sig efter förra månadens badmintonpass var det dags för en riktig teknikgren – curling. I Sundbybergs fina curlinghall väntade en nypebblad is på fyra virriga tidningsmakare. Bambi på hal is hade bra koll jämfört med när Sportfacks kvartett fick på sig sina glidsulor.

Sportfacks Olympiad: Curling

Lag Willners/Björklund gick snabbt upp i ledning med 6-0. Då hade Areng och Sedin ännu inte lyckats stanna en enda sten i boet. Det såg ut att bli en promenadseger trots att Willners och framförallt Björklund långt ifrån klarade av att promenera på isen. Då plötsligt fick Areng och Sedin koll på hastigheten och när sex omgångar var spelade var de ikapp: 6-6. I sista omgången fortsatte lag Peja Areng/Sedin att plöja ned motståndet och Sportfacks chefredaktör fick än en gång se sig själv sist i resultatlistan. Han lovar att ta med gänget till skatepoolen i Björns Trädgård när det är dags för honom att välja gren.

Sportfacks Olympiad: Curling Sportfacks Olympiad: Curling