Svensk Golf        
        
Svensk Golf

Svensk Golf har övergått från att vara Svenska Golfförbundets medlemstidning till att vara ett fristående golfmagasin för prenumeranter och lösnummerköpare. Redan under sitt första år har tidningen blivit Europas mest prenumererade golfmagasin med över 30 000 betalande prenumeranter och en räckvidd över 70 000 läsare per utgåva. Svensk Golf ges ut av Egmont Publishing.

Varumärken

Svensk Golf - Sveriges största golftidning. Skickas ut till alla golfare som är medlem i en svensk golfklubb, upplaga 300 000 exemplar.
svenskgolf.se - Sveriges största och mest självklara golfsajt.
Superstart - Intensiva träningsläger på tre olika platser i mars, april och juni.
Svensk Golf Tour - Rikstäckande golftävling med fina priser till vinnarna.

Produktgrupper

Inga produktgrupper inlagda				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842