Fritidsagenten        
        
Fritidsagenten

Fritidsagenten Sverige AB representerar varumärkena TEVA, BLACK YAK, DU/ER och NIGOR för den svenska marknaden och har sitt huvudkontor i Danmark.

Varumärken

Teva - Klassiska sandalmärket TEVA föddes 1984 i Grand Canyon. Sandalerna är kända för sin goa komfort, greppvänliga sula och höga slitstyrka.
Black Yak - BLACK YAK tillverkar kläder för berget och en aktiv fritid. Black Yak är det varumärket som vunnit flest ISPO AWARDS tack vare sin, funktionalitet, innovation, design och nyskapande.
DU/ER - Det kanadensiska varumärket DU/ER tillverkar byxor som både är snygga, komfortabla och slitstarka. Din vän både till vardags som till äventyret. We make clothes for Doers!
NIGOR - Det holländska varumärket NIGOR tillverkar tält med tanke om hög kvalitet, låg vikt och generöst med utrymme. NIGOR tillverkar även campingmöbler av aluminium och trä.

Produktgrupper

Friluftsliv - Sandaler, Skor, Konfektion, Tält, Tält: Camping, Tält: Expedition
Barn - Sandaler, Sportskor
Sportmode - Sportsandaler, Skor
Vandring - Skor				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842