Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Move Anti Chafe Balm

Veckans produkt: Move Anti Chafe Balm

Att få skavsår mellan låren under aktiv träning är ett vanligt problem. Hög friktion, värme och fukt är en kombination som lätt resulterar i sveda, rodnad, prickar och skavsår. Med Move Anti Chafe Balm förebygger du problemen.

Många som tränar har idag problem med "lårskav". Det vanligaste sättet att hantera problemet är extra kläder som cykelbyxor under löparshortsen. Andra vanliga lösningar är talk, babypuder, vaselin och en mängd andra husmorstips.

Ambitionen att utveckla en produkt som aktivt förebygger skavsår mellan låren resulterade i Move Anti Chafe Balm och lade grunden för en unik funktionell hudvårdsserie som aktivt förebygger skav och friktionsskador på huden. Serien från The Skin Agents har utökats med produkterna Active Anti Friction Balm för kläder, skor och utrustning samt Comfort Anti Chafe Balm som motverkar skav i de lite känsligare områdena på kroppen. 

Nu är det enkelt att slippa lårskav
Move Anti Chafe Balm appliceras i förebyggande syfte på insidan av låret med ett smidigt stift. Den absorberas helt av huden utan att täppa till porerna. Huden är skyddad direkt efter applicering. Den vårdar huden, återfuktar och tål fukt och svett även under hög påfrestning.  En naturlig del i alla atleters förberedelser och många människors vardag.

Förutom högsta betyg i flera oberoende tester belönades Move med "Green Beauty Award" i Finland 2017. Produkten är mycket omskriven i media och nominerad till Årets Produkt i Organic Beauty Award, 2019. 

Avancerad funktion
Move Anti Chafe Balm är högeffektiv avancerad hudvård som är utvecklad och producerad i Sverige. Den motverkar aktivt skador på huden genom sin unika dubbelverkande funktion, som både arbetar i hudens olika lager för att minska friktion samtidigt som den stimulerar hudens egen läkeprocess.

• Dämpar effektivt hög friktion
• Främjar hudens läkeprocess
• Motverkar aktivt skador på huden
• Vattenresistent
• Dermatologiskt testad
• Oparfymerad 

The Skin Agent är en 100% vegansk, ekologisk produktserie som enbart innehåller naturliga ingredienser. Dermatologiskt testad och passar alla hudtyper. Oparfymerad.
Läs mer om The Skin Agents andra anti-skav-stift på www.theskinagent.com

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: The Skin Agent
  • Telefon: 08-517 01 900
  • Verksamhetsinfo: The Skin Agent | Adding comfort to your activity The Skin Agent Sweden AB är ett privatägt aktiebolag som utvecklar, marknadsför och säljer naturlig och innovativ hudvård som förebygger skav och friktionsskador under varumärket The Skin Agent. Anti skav-stift, helt enkelt. Produkterna lanserades på svenska marknaden 2017 och säljs nu i hela Skandinavien via återförsäljare inom segmenten Sport, Lifestyle och Medicin. Förutom högsta betyg I flera oberoende tester belönades The Skin Agent’s produkter med ”Green Beauty Award” i Finland 2017. Vintern 2020 lanserades det första Anti skav-stiftet för djur (Hästar och Hundar), Horse & Hound Anti Chafe Stick som 2021 belönades med titeln ”Proof of Innovation” när Spoga Horse och en internationell jury valde ut Top Innovations inom hästnäringen. Alla produkter är helveganska, ekologiska och fria från konstgjorda ämnen. Varumärket distribueras av Rlvnt Distribution i Skandinavien.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206