Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Scarpa Maestrale RS

Veckans produkt: Scarpa Maestrale RS

Är du redo för en kraftfull och lätt pjäxa för alpina toppturer som hjälper dig att ta din skidåkning till nästa nivå? Maestrale RS är en högteknologisk pjäxa som erbjuder stor flexibilitet genom många funktioner utan att lägga på onödig vikt.

Maestrale RS är pjäxan som är full av funktioner och utrustad med högklassigt material. Den är byggd på en teknologi som gör att du lättare tar dig uppför backen samt maximal prestanda och förbättrad kontroll över dina rörelser när du åker utförs. Det breda "Range Of Motion" (ROM) ger ett riktigt bra gåläge som tillsammans med den låga vikten gör dig både snabbare och ger en mer bekväm känsla. Det visar sig särskilt under längre turer på mer plan mark. 

5 snabba om Maestrale RS:

1. Unik lättviktspjäxa. Maestrale RS väger endast 1 450 gram (1/2 par i storlek 27), vilket är en betydligt lägre vikt jämfört med andra pjäxor i samma kategori.

2. Ultimat Range Of Motion - Pjäxan har en ROM på 60 grader (varav 46 grader bakåt och 14 grader framåt) vilket gör att du får ett fantastiskt gåläge med stor flexibilitet utan att kompromissa med stabiliteten.

3. Progressiv flex – med en styvhet på 125.

4. Extra vass i hög fart på lössnö. Para ihop Maestrale RS med skidor som har en midja på 85 -110 mm så flyter den magiskt på lössnö i hög fart och tvära vändningar.

5. Innovativ modell. Genom lång erfarenhet, genomtänkta materialval och unik design har SCARPA skapat denna vidareutvecklade pjäxa som hjälper dig att nå högre höjder i din skidåkning.

Vill du veta mer om Maestrale RS? Klicka här

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: ROSWI AB
  • Telefon: 08-505 665 00
  • Verksamhetsinfo: Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Decathlon tar fram egen snösko

2 kommentarer

Charles: Decathlons alpintillbehör slår swix-toko-Skigo på priset med hästlängder. Varför betala dubbelt upp?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206