Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Evolution S3

Veckans produkt: Evolution S3

Är du nyfiken på uppföljaren till Cabeaus succé Evolution pillow? Den nya resekudden har redan blivit utnämnd till en av topp 3 resekuddarna av välkända amerikanska Buzzword. Här är den: Evolution S3!

I ett hav av resekuddar sticker verkligen Evoluion S3 ut. Bland annat har den ett memoryskum som formar sig efter just ditt huvud och ger ett extra bekvämt stöd, men det är långt ifrån allt du får.
Med Evolution S3 får du alla fördelarna som Evolution pillow erbjuder. Utöver det har S3 ett smart remsystem som håller fast kudden i flygplansstolen och därmed hindrar huvudet från att fara framåt under flyg- tåg- eller bilresan. Evolution S3 har även ett snabbtorkande tyg som ser till att du håller dig sval och torr. Den perfekta resekudden blev just snäppet vassare!

Upptäck själv på:

https://www.roswi.se/produkter/sport-fritid/resetillbehor/resekuddar

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: ROSWI AB
  • Telefon: 08-505 665 00
  • Verksamhetsinfo: Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206