Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Huntsman Wood

Veckans produkt: Huntsman Wood

Med Huntsman Wood får du både en vacker och praktisk fickkniv med hela 13 funktioner! Denna nyhet från Victorinox erbjuder många möjligheter.

Denna härliga fickkniv hjälper dig i de flesta situationer med alla sina fiffiga funktioner. Den är också mycket skön att hålla i och något du gärna visar upp tack vare det fina bladet i exklusivt valnötsträ. Den väger endast 95 gram och är 91 millimeter lång. Blir detta din nya favorit som du bara måste bära med dig överallt?

Huntsman Wood har 13 praktiska funktioner:
1. Stort blad
2. Litet blad
3. Burköppnare
4. Skruvmejsel (3 mm)
5. Flasköppnare
6. Trådspärr
7. Skruvmejsel (6 mm)
8. Brotsch, syl och syögla
9. Korkskruv
10. Sax
11. Träsåg
12. Universalskruv
13. Nyckelring

Vill du veta mer om fickkniven Huntsman Wood? Kolla här:
https://www.roswi.se/produkter/sport-fritid/verktyg-redskap/fickknivar

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: ROSWI AB
  • Telefon: 08-505 665 00
  • Verksamhetsinfo: Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842