Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: BioLites Firepit

Veckans produkt: BioLites Firepit

Med smarta Firepit får du känslan av en sprakande lägereld med samma värme och härliga doft, men utan jobbig rök. Du kan även omvandla Firepit till en grill i Hibatchistil. Möjligheterna med Firepit är många.

Man brukar säga "ingen rök utan eld", men visst går det väl att få eld utan rök? Absolut! Firepit kan skapa hypereffektiva flammor med hjälp av patenterad luftflödesteknik. Du kan även justera och kontrollera storleken på flammorna manuellt eller via den kostnadsfria Bluetooth-appen. 

4 snabba fakta om FirePit:

Enkelt och smidigt att omvandla till grill i Hibatchistil.
Brinntid upp till 24 timmar.
Gratis Bluetooth-app.
Vikbara ben för smidig transport.

Nyfiken på Firepit? Läs mer här: 
http://www.roswi.se/produkter/sport-fritid/friluftskok

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

1 kommentar

Fredde: Skitsnack att det inte är utbrett har mycket svårt att tänka mig att unga människor skulle hitta på sådana här bestraffningar och på flera varuhus oberoende av varandra det är klart att det kommer...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842