Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Vulcan UnderQuilt

Veckans produkt: Vulcan UnderQuilt

Vad sägs om att sova ute hela natten i din hammock utan att frysa även när kylan slagit till på riktigt? Kombinera din ENO hammock med Vulcan UnderQuilt och sov gott hela natten utomhus - även på vintern.

Med Vulcan UnderQuilt slipper du lägga hammocken på hyllan när graderna sjunker utomhus eller om du planerar att resa till kyligare destinationer. Vulcan UnderQuilt är utrustad med Primaloftfoder som håller dig garanterat varm och är DWR-behandlad för att effektivt kunna stå emot fukt och väta. Sov gott i din ENO hammock även vid kallare temperaturer!

5 snabba fakta om Vulcan UnderQuilt:
Primaloft-foder
DWR-behandlad
Komforttemperatur: 1-7 grader (i kombination med Vesta TopQuilt)
Packpåse medföljer
Justerbar gummi-cord för att sluta tätt för att minimera kallras

Vill du veta mer?

https://www.roswi.se/produkter/sport-fritid/bo-sova/quiltar-madrasser

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: ROSWI AB
  • Telefon: 08-505 665 00
  • Verksamhetsinfo: Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842