Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Abilica PowerRack

Veckans Produkt: Abilica PowerRack

Crossfit är det nya stora inom träning. Med ett powerrack kan du köra många övningar som är vanliga inom crossfit. Med flyttbara handtag för pullups/chins, fäste för viktstång, många fästpunkter för gummiband och annat tillbehör har du det mesta. Du kan även förvara många viktskivor på racket.

Powerracks är det nya multigymmet. Ett powerrrack är perfekt för funktionell träning och crossfit. Med eller utan hjälpmedel kan du göra hur många övningar som helst. Fyll på med viktskivor och stänger, använd bänkar för nerdrag eller bänkpress eller använd racket som stativ för olika övningar med till exempel gummiband.

Abilica har även några tillbehör till racken som kan ge dig ännu flera övningar. Abilica RopePull System är ett fäste för rep samt rep för tunga övningar. Abilica DipsHandle är rejäla handtag för dipsövningar och väldigt enkla att fästa.

 

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Mylna Sport
  • Telefon: 036-452 70
  • Verksamhetsinfo: Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206