Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Abilica Yoga

Veckans Produkt: Abilica Yoga

Yoga blir mer och mer trendigt och Abilica har många produkter i sin yogaserie. Från mattor till väskor och tillbehör.

Många  använder yoga antigen för att få bättre rörlighet eller för att de känner att yoga skapar lugn i själen och får en att slappna av. Det unika med många av Abilicas  yogamattor är att de produceras i olika material som är miljövänliga. Den nya Abilica Nature YogaMat är producerat i det nya materialet PER som är 100 procent nedbrytbart.

Abilica har inte bara mattor i sitt sortiment utan  också tillbehör som YogaBag och YogaSet. YogaBag är perfekt för att lagra och transportera din yogamatta. YogaSet är ett paket med hjälpmedel som utökar din räckvidd i övningarna och ger större utbyte av yogaträningen. YogaSet innehåller ett yogablock och en yogarem som hjälper dig att nå svåra ställningar och hålla kvar rätt position

 

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Mylna Sport
  • Telefon: 036-452 70
  • Verksamhetsinfo: Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206