Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Bowflex Max Trainer

Veckans Produkt: Bowflex Max Trainer

Bowflex Max Trainer är en revolution inom träning. Produkten är utvecklat för de som gillar hög intensitet som stärker både hjärta och lungor, men samtidigt ökar din styrka i benen.

Ofta säger människor att tiden är det största problemet när de ska träna. Med Max Trainer får de alla fördelar med ett långt cardio-pass på bara 14 minuter eftersom de med Max Trainer bränner 2,5 gånger fler kalorier än de gör på en vanlig crosstrainer. .

Max Trainer har också en display som visar dig antalet kalorier du bränner. Det speciella med displayen är BURN RATE som visar dig vilken nivå du bör ligga om du ska bränna så många kalorier som du vill. Otroligt motiverande!

Max Trainer är också en kompakt maskin och får plats i nästan alla rum. Ett vanligt löpband tar dubbelt så stor plats som en Max Trainer.

Bowflex Max Trainer finns i två olika modeller: M3 och M5. Båda modellerna har det effektiva 14 minuters intervallprogrammet. M5 har även Bluetooth och du kan använda Max Trainer App som är gratis!

 

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Mylna Sport
  • Telefon: 036-452 70
  • Verksamhetsinfo: Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206