Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Thule Legend

Veckans Produkt: Thule Legend

Fånga äventyret! Med de smarta, smidiga och snygga väskorna och fodralen i Thule Legend-serien kan du lätt ta med dina GoPro-kameror och tillbehör vart du än ska. Thule Legend har utvecklats i samarbete med Matthias Giraud, Thule Crew-atlet, extremskidåkare, B.A.S.E. jumping-legend och GoPro®-profil, med målet att ta fram den absolut bästa produkten både när det gäller tålighet, enkelhet och användbarhet.

Thule Legend-serien består av en ryggsäck med kamerafästen både bak och fram, en slingväska där du lätt kommer åt dina GoPro-kameror och två fodral.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206