Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Thule Atmos

Veckans Produkt: Thule Atmos

Thule Atmos mobilfodral tål tuffa tag och ger ett suveränt skydd utan att telefonen blir otymplig. Ett fodral att lita på i vardagen såväl som ute på äventyr.

Thule Atmos-fodralen är tillverkade av skyddsmaterial av tvåkomponenttyp, vilket gör dem till några av de tuffaste och tunnaste fodralen på marknaden. Oavsett om du vandrar, cyklar, klättrar eller bara ska ta dig till kontoret kan du lita på att telefonen är skyddad och redo för vad du än kan uppleva på vägen.

Thule Atmos X3 har stötdämpande hörn som skyddar telefonen vid fall på upp till 2 meter utan att dess funktionalitet påverkas. Tack vare fodralets upphöjda ram skyddas skärmen från repor när telefonen ligger med skärmen vänd nedåt.

Även Thule Atmos X4-fodralet är testat för att klara en fallhöjd på 2 meter. Det är dessutom utrustat med StratoShield, ett skärmskydd som skyddar mot stötar, repor, bländning och fingeravtryck samtidigt som pekskärmen är lika responsiv.

Thule Atmos X3 finns till iPhone 5/5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, Galaxy S4,  Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 och Samsung Galaxy Note 4

Thule Atmos X4 finns till iPhone 6 och iPhone 6 Plus

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206