Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: CCM Ultra Tacks Powered by D3O

Veckans Produkt: CCM Ultra Tacks Powered by D3O

Årets stora nyhet inom hockeyskydd är att CCM Ultra Tacks har integrerats med D3O-teknik vilket ger stöddämpning och skydd i ett.

CCM Ultra Tacks-familj sätter en ny standard med hockeyskydd i absolut toppklass tack vare den banbrytande tekniken med D3O-skum som förstärker sortimentet. Det innovativa skummet reagerar på stötens intensitet och behåller sin mjukhet vid lättare stötar, men bildar omedelbart ett pansarskikt vid kraftigare smällar.

I CCM Tacks skydd har D3O gjutits in i axelskållorna för att förstärka den HD-skumbaserade dubbla kärnan. Ju bättre skyddsegenskaper, desto bättre kan vi skydda både tacklaren och den som tacklas. Armbågs-, ben- och höftskållor har ett formgjutet PE-skal förstärkt med det smarta D3O-skummet som via laboratorietestning har gett CCM flexiblare stötskydd.

CCM Tacks-byxor kombinerar den banbrytande smarta D30-skumstekniken med en praktisk finess för snabb längdjustering. Det innovativa skummet ger både flexibilitet och överlägset skydd tack vare förmågan att ändra konsistens beroende på kraften i stöten – bevarar en mjuk stötdämpande yta vid lättare stötar och hårdnar blixtsnabbt vid kraftigare smällar. Tacks-byxans passform är en utveckling av vår största säljsuccé i sortimentet.

Tacks handskar har en justerbar passform som omsluter handen som en välkomnande kram medan kragen är tillräckligt vid för obehindrad rörlighet. CCM Tacks-handskar prioriterar förbättrad klubbkontroll och skyddsegenskaper samtidigt som den banbrytande tekniken med smart D30-skum ger bättre passform.

Nashville Predators talang Seth Jones och kedjekompis med Philip Forsberg kommer att vara ansiktet för kampanjen som kommer kunna ses on-line, i print, i butik och i hockeyarenor under sommaren och hösten.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206