Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: CCM Jetspeed Skate

Veckans Produkt: CCM Jetspeed Skate

I slutet av maj lanserades den helt nya CCM Jetspeed Skate. Skridskon har redan testats av flera NHL-spelare och under VM i Prag, feedbacken var den samma – "Fit to fly"

CCM Jetspeed Skate med Rocketframe
Enda sättet att komma upp i Jetspeed är med CCM:s nya teknik Rocketframe. Kompositskon är noggrant utprovad för att sluta tätt om foten och ge ännu bättre fäste för hälen. CCM valde ut de lättast tänkbara komponenterna för att komplettera Rocketframe och bidra till högsta möjliga fart.

CCM Jetspeed Skate – Fit to fly
NHL-stjärnor som Bergaron, Galchenyuk, McKinnon, Kadri, Drouin och Nugent-Hopkins spelar redan i skridskon. I SHL kommer vi kunna se spelare i etablerade lag som Färjestad, Djurgården, Linköping, Skellefteå, Växjö och Malmö använda skridiskon. Kampanjen "Fit to fly" kommer vara årets största för CCM och kommer kunna ses on-line, i print, i butik och i hockeyarenor.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206