Veckans produkt: Chaco sandaler

Marknadsledande på den amerikanska outdoormarknaden – nu kliver Chaco in i Sverige med besked. Chaco startades 1989 med målet att göra de mest bekväma, hållbara och funktionella sandaler som går att köpa för pengar. Idag säljs Chaco i hela världen och har en trogen skara kunder som lever i sina sandaler. Den kult som finns…

Marknadsledande på den amerikanska outdoormarknaden – nu kliver Chaco in i Sverige med besked. Chaco startades 1989 med målet att göra de mest bekväma, hållbara och funktionella sandaler som går att köpa för pengar. Idag säljs Chaco i hela världen och har en trogen skara kunder som lever i sina sandaler.

Den kult som finns runt varumärket har resulterat i att Chaconians laddar upp bilder och skriver historier om sina Chacos på sociala medier, hemsidor och bloggar. Det är lätt att förstå varför:

OSLAGBAR PASSFORM
Remmarna är fullt justerbara och löper fritt i kanaler i mellansulan så att du alltid får optimal passform. 

BIOMEKANISK FUNKTION
Alla Chacos har den unika LuvSeat-fotbädden för optimal fotfunktion och Chaco är det enda sportsandalmärket som rekommendas av APMA. 

EXTREMT HÖG KVALITET
Du får kämpa för att slita ut ett par Chaco. Mellansulan är tillverkad av PU som håller formen länge och remmarna är av extremt hög kvalitet. 

HÅLLER FORMEN OCH LUKTAR MINDRE
PU-sulan behåller sin form och funktion och gör att det blir mycket mindre bakterieuppbyggnad. Dina Chacos går dessutom att tvätta i maskin. 

INGA KARDBORRAR
Inga kardborrar som nöts ut eller lossnar. Du som använt sandaler med kardborreband i strömmande vatten vet vad vi talar om… 

BRA FÄSTE PÅ ALLA UNDERLAG
Sulorna ger dig ett extremt bra grepp oavsett underlag och är dessutom ”non marking”.

En av storsäljarna är damsandalen ZX2 som blivit ett fenomen i USA och som idag syns lika ofta på modebloggar som i mer sportiga sammanhang. ZX/2 och de övriga Chaco-modellerna kommer ut i svenska butiker under våren.