Veckans Produkt: Thule Capstone

Thules Vandringsryggsäckar presenterades på Outdoor-mässan i Tyska Friederichshafen i juli 2014 och finns i handeln från mars i år. Väskorna är utformade och testade för en perfekt passform, kvalitet och prestanda som varar. Thules vandringsryggsäckar finns i tre modeller där Thule Capstone Hikingryggsäckar är serien som passar för dagsturer eller vid ett par övernattningar. Thule…

Thules Vandringsryggsäckar presenterades på Outdoor-mässan i Tyska Friederichshafen i juli 2014 och finns i handeln från mars i år. Väskorna är utformade och testade för en perfekt passform, kvalitet och prestanda som varar.

Thules vandringsryggsäckar finns i tre modeller där Thule Capstone Hikingryggsäckar är serien som passar för dagsturer eller vid ett par övernattningar. Thule Capstone är utrustad med MicroAdjust-bärsystemet som gör att ryggsäcken kan anpassas helt efter bäraren, samtidigt som ryggpanelen av sträckt meshtyg andas maximalt för extra komfort.

Thule Capstone finns i fyra storlekar från  22 till 50 liter och kommer liksom Thule Guidepost i dam- och herrmodell för bästa möjliga passform.

Varumärket Thule etablerades 1942. Under mottot Bring your life. erbjuder Thule globalt ett brett sortiment av premiumprodukter som gör det möjligt för aktiva människor att ta med sig sin packning, utrustning och sina barn på ett säkert, enkelt och snyggt sätt.

Thule erbjuder bland annat cykelhållare, takräcken och takboxar, väskor och ryggsäckar, barnrelaterade produkter som barncykelsadlar och multifunktionella barnvagnar. Produkterna säljs på fler än 136 marknader över hela världen.

Thule är det största varumärket inom Thule Group.

Läs mer på www.thule.com