Veckans Produkt: Thule Guidepost

Thules Vandringsryggsäckar presenterades på Outdoor-mässan i Tyska Friederichshafen i juli 2014 och finns i handeln från mars i år. Väskorna är utformade och testade för en perfekt passform, kvalitet och prestanda som varar. Thules vandringsryggsäckar finns i tre modeller där Thule Guidepost är Backpackingryggsäcken framtagen med fokus på det viktigaste under vandring, komfort och användarvänlighet.…

Thules Vandringsryggsäckar presenterades på Outdoor-mässan i Tyska Friederichshafen i juli 2014 och finns i handeln från mars i år. Väskorna är utformade och testade för en perfekt passform, kvalitet och prestanda som varar.

Thules vandringsryggsäckar finns i tre modeller där Thule Guidepost är Backpackingryggsäcken framtagen med fokus på det viktigaste under vandring, komfort och användarvänlighet. Thule Guidepost har det anpassningsbara TransHub-bärsystemet för perfekt anpassning till bäraren, vridbart höftbälte och QuickFit axelrämmar för snabb justering även under vandring. Tillsammans ger det 270 unika lägen som ryggsäcken kan anpassas i så att det ska bli enklare att njuta av kilometrarna i bergen.

Thule Guidepost är en av tre olika modeller tekniska ryggsäckar från Thule och finns i stolekarna 65, 75 och 88 liter för män samt 65 och 75 liter för kvinnor.

Varumärket Thule etablerades 1942. Under mottot Bring your life. erbjuder Thule globalt ett brett sortiment av premiumprodukter som gör det möjligt för aktiva människor att ta med sig sin packning, utrustning och sina barn på ett säkert, enkelt och snyggt sätt.

Thule erbjuder bland annat cykelhållare, takräcken och takboxar, väskor och ryggsäckar, barnrelaterade produkter som barncykelsadlar och multifunktionella barnvagnar. Produkterna säljs på fler än 136 marknader över hela världen.

Thule är det största varumärket inom Thule Group.

Läs mer på www.thule.com