Veckans Produkt: Thule Vandringsryggsäckar

Thules Vandringsryggsäckar presenterades på Outdoor-mässan i Tyska Friederichshafen i juli 2014 och finns i handeln från mars i år. Väskorna är utformade och testade för en perfekt passform, kvalitet och prestanda som varar. Thules vandringsryggsäckar finns i tre modeller, Thule Guidepost är Backpackingryggsäcken framtagen med fokus på det viktigaste under vandring, komfort och användarvänlighet. Ryggsäcken…

Thules Vandringsryggsäckar presenterades på Outdoor-mässan i Tyska Friederichshafen i juli 2014 och finns i handeln från mars i år. Väskorna är utformade och testade för en perfekt passform, kvalitet och prestanda som varar.

Thules vandringsryggsäckar finns i tre modeller, Thule Guidepost är Backpackingryggsäcken framtagen med fokus på det viktigaste under vandring, komfort och användarvänlighet. Ryggsäcken har 270 anpassningsmöjligheter och finns i stolekarna 65, 75 och 88 liter för män och 65 och 75 liter för kvinnor.

Thule Capstone Hikingryggsäckar är serien som passar för dagsturer eller vid ett par övernattningar. Ryggsäckarna finns i fyra storlekar från 22 till 50 liter och kommer, liksom Thule Guidepost, i dam- och herrmodell för bästa möjliga passform.

Thule Sapling är bärstolen som gör det enkelt att låta barnet följa med ut i naturen. Med några enkla justeringar av rygglängd och höftbälte kan flera personer lätt turas om att bära barnet.

Thules vandringsryggsäckar gör det säkrare, enklare och mer bekvämt än någonsin att följa Thules motto. Bring your life.