Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Thule Vandringsryggsäckar

Veckans Produkt: Thule Vandringsryggsäckar

Thules Vandringsryggsäckar presenterades på Outdoor-mässan i Tyska Friederichshafen i juli 2014 och finns i handeln från mars i år. Väskorna är utformade och testade för en perfekt passform, kvalitet och prestanda som varar.

Thules vandringsryggsäckar finns i tre modeller, Thule Guidepost är Backpackingryggsäcken framtagen med fokus på det viktigaste under vandring, komfort och användarvänlighet. Ryggsäcken har 270 anpassningsmöjligheter och finns i stolekarna 65, 75 och 88 liter för män och 65 och 75 liter för kvinnor.

Thule Capstone Hikingryggsäckar är serien som passar för dagsturer eller vid ett par övernattningar. Ryggsäckarna finns i fyra storlekar från 22 till 50 liter och kommer, liksom Thule Guidepost, i dam- och herrmodell för bästa möjliga passform.

Thule Sapling är bärstolen som gör det enkelt att låta barnet följa med ut i naturen. Med några enkla justeringar av rygglängd och höftbälte kan flera personer lätt turas om att bära barnet.

Thules vandringsryggsäckar gör det säkrare, enklare och mer bekvämt än någonsin att följa Thules motto. Bring your life.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842