Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: : Rehband Tech Line Knee Support Handball

Veckans Produkt: : Rehband Tech Line Knee Support Handball

I decennier har handbollsspelare  valt Rehbands unika knäskydd som är utvecklade och testade tillsammans med aktiva handbollspelare och idrottsläkare över hela världen. Rehbands framgång symbolisreas av patenterade lösningar med fokus på högsta kvalitet och funktion.

Tillsammans med Norska handbollsförbundet har Rehband utvecklat ett fulländat knäskydd med tre unika patent; "Tech Line Knee Support". Knäskyddet har patenterad vaddering kring knäskålen för optimalt skydd som tillsammans med  en patenterad "plastic splint solution" på bakre sidan ger optimal stabilitet och passform.  För att uppnå maximal komfort är knäskyddet utvecklat i Breath-o-prene® som är ett material som andas och transporterar bort fukt och svett på ett mycket effektivt sätt.

Specifikationer:

  • Färger: Svart
  • Storlekar: S-XL
  • Material: Breath-o-prene®, LD Polyurethane, EVA, Kevlar

 

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential    

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842