Veckans Produkt: Boreas Bootlegger

Boreas är ett resultat av ett samarbete mellan utomhusbranschfolk med en gemensam vision för framtiden inom friluftsutrustning. Vi tror att de bästa designerna kommer genom erfarenhet, tester och fokus, något som man bäst kommer fram till utan begränsningar av ett stort outdoorvarumärke. Vi ser en möjlighet till bättre produkter, designade från grunden med tanke, funktionalitet…

Boreas är ett resultat av ett samarbete mellan utomhusbranschfolk med en gemensam vision för framtiden inom friluftsutrustning. Vi tror att de bästa designerna kommer genom erfarenhet, tester och fokus, något som man bäst kommer fram till utan begränsningar av ett stort outdoorvarumärke.

Vi ser en möjlighet till bättre produkter, designade från grunden med tanke, funktionalitet och ett attraktivt pris. Speciellt framtagna för användare med olika behov, allt från stadspendlare, backpackers som antingen vandrar i bergen eller jagar äventyr runt om i världen.

Sedan 2010 har vi designat prisbelönta ryggsäckar: vackra, praktiska och slitstarka redskap för människor som är lika passionerade som vi om att vistas utomhus. Vi tror att de bästa designerna inte ska vara komplicerade och att det heller inte finns någon anledning att kompromissa med funktionen.

Vi vill att våra produkter skall vara precis lika mångsidiga som våra användare.  Var och en av oss brinner för att spendera tid i naturen och vi har gjort det till en del av vårt arbete att komma ut och praktiskt testa de redskap vi designar för att ge dig bästa möjliga produkt.

 

Boreas Bootlegger

Bootlegger är en 3-i-1 ”Transformer” ryggsäck, med en modulfunktionalitet så att du enkelt kan byta egenskaper på din ryggsäck beroende på aktivitet och väder med de 3 olika medföljande ryggsäckspåsarna. En ryggsäck för varje äventyr med vår patentsökta Super-Tramp fjädrade ram. Vill du ut och kajakpaddla eller leka i snön och behöver en vattentät ryggsäck? Byt till den helt vattentäta och dränkbara Scrimshaw.

Pendling till jobbet eller en dagsvandring? Byt ryggsäcken till vår 28 liters Hopper och organisera enkelt din packning. Om vädret blir dåligt, lägg ner din Hopper i vår Scrimshaw för det ultimata skyddet i vått väder.

Löpning, cykling eller vandring och du vill bara bära med dig det absolut mest väsentliga? Byt ryggsäcken till vår Torpedo för en nätt och lätt 13 liters ryggsäck förberedd för vätskeblåsa och med en grym komfort.

Medföljande ryggsäckar till Bootlegger

Torpedo
Ultralätt väska som passar 3 liters vätskeblåsa, toppficka med blixtlås och 2-vägs stretch frontpanel. Kapacitet 13 liter.

Scrimshaw
Helt vattentät och dränkbar dry-väska med roll-top stängning och tejpade sömmar. Kapacitet 30 liter.

Hopper
Daypack med vattentät övre ficka, två full-face och sido stretch fickor, kompressions remmar och intern laptop ficka.    

 

Kontakt
NordicEko
Baumansgatan 4
593 32 Västervik
0490-444050
www.nordiceko.se