Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: CCM Tacks

Veckans produkt: CCM Tacks

Den 30:e maj släppte CCM Hockey lös en Legend – CCM Tacks!

Den legendariskaCCM TACKS-skridskon är tillbaka. Den är aggressivare och extremare än någonsin för att ge ökad hastighet och mer kontroll i åkningen. För en explosivare och mer precis acceleration har skridskon konstruerats med ATTACKFRAME som placerats längs snörning och i häl, tillsammans med SpeedBlade +4,0 och den aggressivare lutningen ger den dig bästa förutsättningar för maximal fart.

CCM Tacksklubban har även den ATTACKFRAME som ger bladet högre vridstyvhet och stabilitet för en oöverträffad pricksäkerhet. Klubbans unika struktur ger dig en skönare klubba som känns som ny även efter långvarig användning. Mid-kick hjälper dig att placera skotten precis där du vill ha dem samtidigt som du slår fantastiska pass rätt på bladet.

Tacks lanseringen är årets största CCM lansering och kommer att synas i flera digitala och sociala medier, i hockeymagasin och på en hockeyrink nära dig. I kampanjen ser vi Colorados Nathan MacKinnon, en av NHL:s just nu hetaste spelare.

– Det är häftigt att vi följer upp förra årets CCM kampanj med Gabriel Landeskog med ännu en världsspelare som sannolikt kommer att utses till årets rookie i NHL Nathan MacKinnon säger Robert Zaring, Marketing Director Reebok CCM Hockey

Fartfenomenet John Tavares är ett annat exempel på NHL-spelare som under säsongen spelat med skridskon. I SHL kommer skridskon att användas av flertalet etablerade spelare och nya talanger som Robin Norell - Djurgården, Per Åslund -Färjestad, Liam Reddox – Växjö Lakers, Pär Arlbrandt – Linköping, Johan Svedberg-Leksand och Niclas Burström - Skellefteå m.fl.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206