Ny teknologi gör att en sovsäck fungerar året om

Ny teknologi gör att en sovsäck fungerar året om

Varför ha flera sovsäckar när det räcker med endast en? Big Agnes har nu löst problematiken med olika temperaturer, vilket för att deras nya teknologi kommer fungera oavsett tid på året.

Publicerad

Varför köpa fler sovsäckar beroende på säsong? Det är något som Big Agnes har klurat på och nu kommit fram till en lösning. 

Istället för att köpa flera olika sovsäckar, exempelvis en för sommar och en för vinter, har företaget nu tagit fram en smart lösning som de själva kallar 3in1. Som namnet antyder är det en sovsäck som använder sig av lager-på-lager-principen, vilket gör att den är användbar oavsett tid på året.

Enligt Big Agnes själva kan ytterfodralet användas varma sommarnätter. Den är lätt att packa och tar minimalt med plats. Innersovsäcken är en "Sidewinder"-modell, alltså för de som gärna sover på sidan. Men den fungerar också för rygg- eller magpositionerade drömmare. 

Den nya tekniken har Big Agnes applicerat på modellerna Roxy Ann, Lost Ranger och Lost Ranger UL. De finns i regular och long och har Pad Cinch System för att fästa liggunderlaget till sovsäcken. 

De nya säckarna finns i butik från mars/april.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206